Været i dag:
Jøa Skyet 11
yr.no
Du er her: Hjem > Artikkel

kommer 3.10.2019 i Fyret på Jøa

Teaterforestillingen Knutsen og Ludvigsen - en forestilling for alle - spesielt tilbud til de over 67 år

Print

Også i høst får vi besøk av Turnéteatret i Fyret på Jøa. Dette er en forestilling publikum i alle aldre vil kunne glede seg over.

Det er mulig å kjøpe billett på nett her: https://turneteatret.ticketco.events/no/nb/e/knutsen_og_ludvigsen_fosnes

Eldre over 67 år får gratis billett via Den kulturelle spaserstokken ved å henvende seg til servicekontoret i Fosnes kommune, eller Kari N. Thorsen, tlf. 97513919, innen 1.10.2019

Et ellevilt univers!

Knutsen og Ludvigsen er to fyrer som bor i en tunell. De har en grevling i taket. De synger og spiller og er uenige om det meste, men når verden er skummel og tøff, står de side om side.

Alt er som det pleier for de to trubadurene, inntil en konduktør plutselig dukker opp, inne i deres tunell!

Forestillingen om Knutsen og Ludvigsens elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser. 

Dette er en av de sjeldne forestillingene absolutt hele familien kan oppleve sammen og føle seg like truffet av. 

Det er morsomt, gjenkjennelig, rart og fylt av sanger som vi elsker å synge.

Forestillingen handler også om det lille menneskets kamp mot myndighetene, om å overvinne frykt og tørre å stå opp mot noe som er større enn deg selv.

Knutsen og Ludvigsen er elsket av flere generasjoner, og de yngste har blitt kjent med dem gjennom animasjonsfilmen fra 2015. Når Turnéteatret i Trøndelag gir seg i kast med Knutsen og Ludvigsen, tar vi dem tilbake dit det hele startet for over 40 år siden; på scenen.

På scenen
Hans Petter Nilsen, Tore B. Granås, Ida Maria Göransson og Sigrid Husjord

Team
Regissør: Helena Wik, Kostymedesigner, Scenograf: Mari Lotherington, Lysdesigner: Eirik Brenne Torsethaugen, Kostyme- og rekvisittmaker: Berit Haltvik With og Musikalsk konsulent: Skjalg Raaen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Turneteatret i Trøndelag