Været i dag:
Jøa Skyet 9
yr.no
Du er her: Hjem > Artikkel

Bredbånd i Fosnes kommune - Høring

Ønsker du å gi innspill til kommunens søknad om utbygging av bredbånd? Gi innspill i forhold til hastighet på bredbåndsforbindelse eller andre forhold  - Høringsfrist 9.6.2018

FiberGjelder Statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd i distriktene.  

Fosnes kommune skal søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsdekning i kommunen. Det ønskes ei utbygging av hele kommunen, men kommunen må følge kriteriene for statlig medvirkning til en eventuell utbygging.

En av forutsetningene for å søke om statlig tilskudd fra denne ordninga er at kommunen må kunngjøre hvilke geografiske områder i kommunen ordninga skal gjelde for. En annen forutsetning er at det skal gis anledning for alle interesserte parter å gi innspill til kommunen som kan være vesentlig for søknaden.

 

Følgende områder er identifisert i denne runden: Jøa unntatt området Stein – Byåsen.

 

Alle som ønsker å avgi høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) inviteres til å gjøre det så snart som mulig. Innspill gjør at det blir enklere for kommunen å lage en god søknad om tilskudd til bredbånd.  Vi er særlig interessert i å få opplysninger om hastighet på bredbåndsforbindelsen på stedet, jf. Under. 

 

Frist for innspill er 09.06.2018. Innspillene sendes på e-post til postmottak@fosnes.kommune.no og merkes «høringsuttalelse fiberutbygging».

 

Kontaktpersoner for spørsmål: kjell-ivar.tranas@mnsk.no

Kunngjøring skjer kun på Fosnes kommunes hjemmeside.

 

Du kan lese om bredbåndsstøtteordninga: HER

Mål hastigheten på bredbåndsforbindelsen din: HER